OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Pořádáte venkovní akci? Párty stany k pronájmu jsou nezbytné

07.07.2023
V letních měsících se konají různé venkovní události, ovšem občas je počasí nevyzpytatelné. Zákon schválnosti neustále funguje, a proto je potřeba počítat i s deštěm. Právě pro takové účely slouží takzvané párty stany, které představují elegantní alternativu k tanečním sálům a kulturním domům.
Ilustrační snímek | Zdroj: www.partybeskydy.cz

Svatba pod stanem? I to je v kurzu


Plánování svatby je únavné, a proto si ho usnadněte alespoň výběrem romantického místa. Zapomeňte na předražené restaurace a sály. Svatba pod širým nebem má mnohem větší kouzlo, nemyslíte? Během svatební sezóny je o párty stany k pronájmu nevídaný zájem, protože dávno jsou pryč doby, kdy byly dostupné pouze zelené a nevzhledné varianty. Stany jsou v současnosti moderní, elegantní a nadčasové. Pro svatební den se jednoznačně hodí bílá varianta.

Stan s bočnicemi vytvoří intimní uzavřený prostor. V odpoledních hodinách však bočnice odkryjete, a tím vytvoříte jedinečné místo pro oslavy, tančení i focení.

Stan vám umožní přizpůsobit každý aspekt svatebního dne. Vytvoříte pod ním taneční parket, přizpůsobíte si osvětlení, vyberete vhodné prostírání a sestavíte si menu. Pokud byste se obrátili třeba na restauraci, narazíte na různá omezení. Přestaňte v tento den být rukojmím pravidel někoho jiného. Přece jen, je to váš den, a tak si ho zorganizujte podle svých snů.

Stan pro každou párty


Stan je vhodný i pro firemní akce. Většinou je totiž těžké přesně určit, kolik lidí se takové události zúčastní. Pokud zaměstnanci přivedou manželky a děti, nebudete zaskočení. Párty stan totiž nabízí univerzálnost a propojuje vnitřní prostor s venkovním. I velké množství lidí se tak rozprostře do okolí.

V případě větších akcí, jako jsou hudební festivaly, je možné propojit několik stanů vedle sebe. Fantazii se zkrátka meze nekladou.

Venkovní akce i během nepřízně počasí


Plánování jakékoli venkovní akce je náročné, a to po všech stránkách. I když jsou všechny detaily dokonalé, matka příroda může vždy dorazit bez varování. Neriskujte, že hosté zmoknou. Vylepšete venkovní akci stanem, takže letní přeháňka nebude vůbec vadit.

Přestože předpověď počasí ukazuje slunečno, párty stan si nechejte postavit, neboť i v takové situaci má uplatnění. Poslouží jako ochrana proti ostrému slunci.

Nekonečné možnosti přizpůsobení


Stany jsou něco jako prázdné plátno, které si upravíte, navrhnete a vyzdobíte podle svých představ. Chcete stan s průhlednou střechou, abyste dovnitř dostali přirozené světlo? Hledáte řešení, které naopak vytvoří intimní atmosféru s elegantním osvětlením? Párty stany si zkrátka přizpůsobíte tak, jak potřebujete.

Servis přímo od profesionálů


Výběr správné společnosti, která poskytuje pronájem párty stanů, znamená o jednu starost méně. Stany vám totiž dopraví na místo, složí vám je, a potom už je jen na vás, jak je využijete. Podívejte se na stránku www.partybeskydy.cz a jejich široké portfolio služeb.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

První lidé osídlili Evropu před 1,4 milionem let

Nejstarší známé lidské osídlení v Evropě leží nedaleko města Korolevo na západě Ukrajiny. Prokázal to výzkum mezinárodního týmu pod vedením Romana Garby z Ústavu jaderné fyziky AV ČR a Archeologického ústavu AV ČR, Praha, dosud se za nejdříve ...

Na co si dát pozor při instalaci fotovoltaických elektráren?

Nejen výkon a úspory, ale také požární bezpečnost by měli řešit všichni majitelé nemovitostí, kteří se rozhodnou na střechy instalovat fotovoltaické e ...

Elektrokotle i tepelná čerpadla představují moderní možnosti vytápění rodinného domu

Stojíte před důležitým rozhodnutím, jak ekologicky a efektivně vytápět interiér rodinného domu? Vzhledem k tomu, že se realita mění a blíží se zákaz s ...

V prašném prostředí vás ochrání polomasky i ochranné brýle

Pokud nemáte správné vybavení, tj. vhodné ochranné pomůcky, práce v prašném prostředí může být zdraví velmi nebezpečná. Vdechování jemných částic může ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...





Čtvrtek 2.5.2024
Moravskoslezský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes