OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Skvělé nápady pro zahradu, které ocení i vaše děti

24.05.2022
Pomalu, ale jistě se nám končí školní rok a učitelé se připravují na uzavírání známek. Studenti se nemůžou dočkat vysvědčení a dlouho očekávaných prázdnin. Červenec a srpen jsou měsíce plné slunce, výletů a koupališť. Krom toho čas s dětmi rádi trávíme i na zahradě. Možná už teď přemýšlíte nad tím, jak zaměstnat své děti v těchto dnech. Po užívání oddechu toužíte i vy a proto hledáte nejrůznější možné alternativy.
Ilustrační snímek | Foto: Pexels/Gustavo Fring

"Pokud máte zahradu a knihovnu, máte vše, co potřebujete." - Marcus Tullius Cicero


Pořádně si užít léto s dětmi


Chystáte se v létě vařit guláš nebo budete organizovat velkou grilovací party? Kotlíky, grily a nejrůznější jiné příslušenství najdete ve výhodných cenách prostřednictvím Sconto výprodej.



Kolem ohně můžete sedět na všech možných houpačkách a opalovat se zase můžete na zahradních lehátkách. Jedinečné ceny pro toto příslušenství nabízí Planeo výprodej. Pokud máte alergii na slunce, nebo raději zůstáváte ve stínu, kupte si slunečník. V tomto případě není na zahození ani stan. Na zahradě můžete sedět tak pohodlně jako v obýváku u televize. Stačí si vybrat správné sedací soupravy, křesla a židle.

Práce a oddych zároveň


Ve své zahradě se musíte cítit dobře a bezpečně. Ve Sconto a Planeo máte na výběr širokou skálu produktů v různých provedeních. Najdete tam dokonce i všechno nářadí a sekačky pro zkrášlování a péči o váš exteriér.

V současnosti je technologický pokrok tak obrovský, že oddychovat dokážete dokonce i během sekání či stříhání keřů. A vaše děti se určitě potěší z houpačky. Výhodně si ji můžete zakoupit ve tvaru vajíčka nebo textilní, kterou zavážete o dva stromy. Určitě ní nepohrdnou ani dospělí, kteří si chtějí oddechnout po rušných pracovních dnech.



Pečujte o svou zahradu


Ve venkovním prostředí se stává, že zahradní nábytek se snadno ušpiní. Portál www.vasekupony.cz vám pomůže najít nejenom ty nejvhodnější náhradní potahy, ale také nejrůznější čistící prostředky za nejvýhodnější ceny na trhu.

Není žádných pochyb o tom, že o venkovní zařízení je potřebné nepřetržitě pečovat. Bez problémů si u nás dokážete opatřit potřebné prostředky, pomocí kterých ho budete ošetřovat.

Svůj venkovní oddech si můžete zpestřit i díky různým zahradním doplňkům. Vedle chodníku si zkuste rozmístit noční světýlka. Budete tak mít romantiku v zahradě i během teplých večerů či svátečních zimních dnů.



Díky našim tipům si můžete z vašeho outdoorového prostředí vytvořit pohádkovou zahradu plnou nečekaných a útulných překvapení. Nezapomeňte povolit uzdu vaší fantazie a vyjít ze své komfortní zóny. Určitě si tak vytvoříte zahradu snů, o které dávno sníte.

Autor: WP
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Magazín

První lidé osídlili Evropu před 1,4 milionem let

Nejstarší známé lidské osídlení v Evropě leží nedaleko města Korolevo na západě Ukrajiny. Prokázal to výzkum mezinárodního týmu pod vedením Romana Garby z Ústavu jaderné fyziky AV ČR a Archeologického ústavu AV ČR, Praha, dosud se za nejdříve ...

Na co si dát pozor při instalaci fotovoltaických elektráren?

Nejen výkon a úspory, ale také požární bezpečnost by měli řešit všichni majitelé nemovitostí, kteří se rozhodnou na střechy instalovat fotovoltaické e ...

Elektrokotle i tepelná čerpadla představují moderní možnosti vytápění rodinného domu

Stojíte před důležitým rozhodnutím, jak ekologicky a efektivně vytápět interiér rodinného domu? Vzhledem k tomu, že se realita mění a blíží se zákaz s ...

V prašném prostředí vás ochrání polomasky i ochranné brýle

Pokud nemáte správné vybavení, tj. vhodné ochranné pomůcky, práce v prašném prostředí může být zdraví velmi nebezpečná. Vdechování jemných částic může ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...





Pátek 26.4.2024
Moravskoslezský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes