OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Pravé nebo umělé?

25.04.2022
V poslední době se nikdo nepodivuje tomu, že žena má něco umělého... Možná si to ani neuvědomujete, ale začíná to nehty, vlasy, řasami, obočím, pokračuje přes prsa, opálení a končí jinou barvou očí. To vše si totiž ženy dnes pořizují, aby byly buď spokojené samy se sebou či mohly svůj vzhled využít komerčně nebo třeba aby svým vzhledem zaujaly budoucího partnera.
Ilustrační snímek | Foto: unsplash.com

Umělé nehty


Americké herečky si nechávaly už před 70 lety nalepovat dlouhé nehty. Tenkrát to ale byly pravé nehty od jiných lidí. Dlouho však nevydržely, takže bylo třeba vynalézt něco trvanlivějšího. Poté se nehty tvořily z methyl methakrylátu a následně ethyl metakrylátu. Tyto materiály se na výrobu nehtů používají dodnes.

Nalepovací řasy


Když má žena výrazné řasy, může se těšit z uhrančivého a svůdného pohledu. Móda umělých řas se stále vrací a ženy jí rády podléhají. Pro výrobu umělých řas se používá polyester a ženy si bud pořizují celý pásek, který se nalepí na horní víčko v místech, kde rostou řasy. U kosmetiček si pak žena může nechat nalepit jednotlivé řasy na ty svoje. Při použití decentní velikosti řas tak může vzniknout efekt přirozeně vypadajících výrazně svůdných očí.

Silikonová prsa


Jen málokterá žena je se svým poprsím spokojena. Většinou nevyhovuje velikost, někdy tvar a někdy obojí. Fenomén implantátů voperovaných do ženských ňader byl poprvé realizován ve Spojených státech amerických v roce 1962 a od té doby se rozšířil do celého světa, samozřejmě i do Evropy. Oblíbenou destinací pro plastiku prsou je Praha. Diskuze na internetu jasně potvrzují, že kliniky v našem hlavním městě jsou opravdu na vysoké úrovni a čím dál častěji na ně míří i klientela z okolních států. A nejen z nich.

Barevné kontaktní čočky


Pokud má žena oční vadu, může zvolit laserovou operaci, brýle nebo kontaktní čočky. Kdo je někdy zkusil nosit, také mohl uvažovat o nákupu čoček barevných. Ty dokážou změnit barvy duhovky. Speciální kontaktní čočky změní jejich nositeli i tvar zorničky třeba na "kočičí oči".

Vlasy jako Locika


A nebo raději Zlatovláska? Zhruba polovina žen není spokojená se svými vlasy. Většinou je to jejich kvalita a nedostatečná hustota. Řešením jsou příčesky, nebo vlasy navázané na původní vlasy jejich nositelky, které dokážou účes nejen zahustit, ale také krásně prodloužit. Nejmodernějším způsobem, jak získat bujnou kštici, je nechat si nastřelit vlastní vlasové folikuly. Získají se z části hlavy, kde je jich dostatek a velkou parádu dokážou udělat s pleší nebo ustupujícími kouty u mužů.

Úsměv jako z Hollywoodu


Ano, nejčastějšími nositeli dokonalých a zároveň i umělých chrupů jsou samozřejmě herci z Mekky filmu v Los Angeles. Stačí si otevřít nějaký filmový časopis a dáte mi zapravdu. Zářivé úsměvy obzvláště u starších herců a hereček jsou málokdy tvořeny původními přirozenými zuby. Umělé zuby se vyrábějí ze speciálních plastů, keramiky nebo pryskyřice.

Obočí


Některé ženy, které nejsou spokojené s barvou nebo tvarem svého obočí, vyhledávají specialistky na takzvaný permanentní make-up. Tatérka dokáže ženě vytetovat různými metodami (pudrová nebo vláskováním) dokonale vytvarované obočí, jehož perfektní vzhled neohrozí ani voda, nebo mechanické otření.

Které ze zmíněných úprav vzhledu oproti tomu přirozenému se vám líbí? Máte rádi výrazné ženy s výraznými ňadry, očima a nepřehlédnutelnými nehty? Drahé dámy, napište nám, jestli jste někdy ve svém životě nosily umělé řasy nebo nehty. Nebo je nosíte i dnes?

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

První lidé osídlili Evropu před 1,4 milionem let

Nejstarší známé lidské osídlení v Evropě leží nedaleko města Korolevo na západě Ukrajiny. Prokázal to výzkum mezinárodního týmu pod vedením Romana Garby z Ústavu jaderné fyziky AV ČR a Archeologického ústavu AV ČR, Praha, dosud se za nejdříve ...

Na co si dát pozor při instalaci fotovoltaických elektráren?

Nejen výkon a úspory, ale také požární bezpečnost by měli řešit všichni majitelé nemovitostí, kteří se rozhodnou na střechy instalovat fotovoltaické e ...

Elektrokotle i tepelná čerpadla představují moderní možnosti vytápění rodinného domu

Stojíte před důležitým rozhodnutím, jak ekologicky a efektivně vytápět interiér rodinného domu? Vzhledem k tomu, že se realita mění a blíží se zákaz s ...

V prašném prostředí vás ochrání polomasky i ochranné brýle

Pokud nemáte správné vybavení, tj. vhodné ochranné pomůcky, práce v prašném prostředí může být zdraví velmi nebezpečná. Vdechování jemných částic může ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...





Pátek 26.4.2024
Moravskoslezský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes