OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

SILVESTROVSKÝ VÝŠLAP ŠVÝCARSKÝCH SALAŠNICKÝCH PSŮ NA PUSTEVNY 2014

Kdy:
Středa 31.12.2014 od 09:00 hod
Kde:
Pustevny, Beskydy
Pořadatel:
Sdílet:

SILVESTROVSKÝ VÝŠLAP ŠVÝCARSKÝCH SALAŠNICKÝCH PSŮ NA PUSTEVNY 2014.

Chceme pozvat všechny majitele švýcarských salašnických psů na tradiční Silvestrovský výšlap na Pustevny. Sejdeme se 31.12.2014 v 9.00hod. na centrálním horním parkovišti na Pustevnách.

Autem vede trasa po dálnici Rožnov p.Radh.- Dolní Bečva - Prostřední Bečva. U restaurace Zavadilka odbočte do leva směr Kněhyně - Pustevny. Pro odvážné je v provozu místní lanovka od hotelu Raztoka Trojanovice ve Frenštátě pod Radh.

Tradičně je to výšlap pro všechny pejsky každého věku. Trasa je dlouhá 4,5 km, je nenáročná a vede po hřebeni. První odpočinek je u pohanského boha Radegasta, kde nás opustí štěňátka a my se staršími pejsky pokračujeme dál k horské chatě na Radhošť / 1129mnm /.
Návrat na parkoviště bývá kolem 14hod.

Každým rokem je o tyto akce stále větší zájem, což nás velice těší. Pro švýcarského salašnického psa je to ukázková prezentace, kde se každý turista může přesvědčit o jejich společenské a přátelské povaze. Tato akce rozhodně není pro uzavřenou společnost. Přivítáme každého majitele s pejskem, který se k nám bude chtít přidat, bez rozdílu rasy. Hlavní věc je, vzít sebou obojek + vodítko, raději i náhradní. Nezapomenout něco na zahřátí a k zakousnutí.Dobrá nálada nesmí chybět a počasí doobjednáme.

Na všechny se moc těšíme, zveme opět i chovatele ze Slovenska i Polska. Zve Vás chs.Gasadela www.gasadela.com tel: 724 227 037
606 314 033

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



40,397167205811