OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Tábor Harry Potter a relikvie smrti - Ostravice

Kdy:
Úterý 27.08.2019 až 03.09.2019
Kde:
Horská chata Liptov, Ostravice
Pořadatel:
Sdílet:

Nabízíme Vám již XV. ročník letního tábora v malebné oblasti Beskyd, u obce Ostravice. Zahájení pobytu je v neděli 28.7. 2019 obědem, ukončení pak v sobotu 3.8. 2019 snídaní.
Po celou dobu pobytu bude běžet táborová hra na motivy knihy a filmu HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI - 1.ČÁST.
Harry, Ron a Hermiona se vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály. Dlouho obávaná válka se zlem začala, Voldemortovi smrtijedi kontrolují ministerstvo kouzel i Bradavice a terorizují a zatýkají všechny, kdo by se jim chtěl postavit. To nejcennější, co Voldemort chce, ale stále hledají: Harryho Pottera. Harryho jedinou nadějí je, že najde viteály dřív, než Voldemort najde jeho. Při pátrání po viteálech objeví starý a téměř zapomenutý příběh - legendu o relikviích smrti. A pokud je legenda pravdivá, mohl by Voldemort získat neomezenou moc a sílu, po které touží...
Ale nebojte se, určitě si také dosyta užijeme okolní krásné podhorské přírody, čeká nás spousta zábavných her na louce, hřišti, v klubovně, lanovém centru i v lese, spousta báječných aktivit a napínavých soutěží.
Tábor je vhodný pro samostatné děti školního věku (1-9.tř. ZŠ). Kapacita je omezena na 56 dětí (4 věkově smíšené oddíly).

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



66,248893737793