OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu

Sportovní zprávy z regionu | Ostrava, Moravskoslezský kraj

Nominace Slovenska na MS do Ostravy: skončil další šikula. Co nové posily?

Nominace Slovenska na MS do Ostravy: skončil další šikula. Co nové posily?

8. 5. 2024 | Slovensko má jasno, kdo ho bude reprezentovat na nadcházejícím 87. hokejovém mistrovství světa, které od pátku hostí Praha a Ostrava. Hlavní tahák „ostravské“ skupiny prohrál v úterý 2:6 s USA, poté generální manažer Miroslav Šatan předstoupil před novináře a vysvětloval důvody, proč se na vrcholném turnaji nepředstaví Róbert Lantoši, Samuel Takáč, nebo Rayen Petrovický. Už dříve z nominace vypadl třeba útočník Hradce Králové Oliver Okuliar, který má přitom podepsáno v NHL. ...

Kam v Ostravě za fotbalem ve středu? Hraje se mětský přebor i soutěž

Kam v Ostravě za fotbalem ve středu? Hraje se mětský přebor i soutěž

8. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Sváteční středa 8. května je sice v Ostravě bez „velkého“ fotbalu, ale fanoušci nejpopulárnějšího sportu na světě si mohou vybrat některý z osmi zápasů nejnižších soutěží. V městském přeboru i soutěži jsou na programu vložená 27. kola.

Zkrachovalá hvězda z Luneticu v kleci. Clash je pro Kociána jako odvykačka

Zkrachovalá hvězda z Luneticu v kleci. Clash je pro Kociána jako odvykačka

8. 5. 2024 | Zkrachovalá hvězda z Luneticu si to nakráčí do klece. Bývalý zpěvák Martin Kocián je jednou z béčkových celebrit, které se představí na osmém turnaji Clash of the Stars v Ostravě. Člen pupulárního boybandu z devadesátek se přitom pere sám se sebou, evidentně totiž jede stále v drogách.

Lukeš: Po Slavii bych najel na „play off mód“. Kalkulování Baníku bylo správné

Lukeš: Po Slavii bych najel na „play off mód“. Kalkulování Baníku bylo správné

8. 5. 2024 | /LUKEŠŮV PŘÍMÁK/ Debakl s velkým D. Jinak to, co předvedl Baník na Slavii, se asi nazvat nedá. Těžko se to hodnotí. Domácí nastoupili od začátku, chtěli soupeře zlomit, jeden gól jim neuznali, druhý ano. Souhlasím s názorem, že dost se zápasem mohlo pohnout Rusnákovo vyrovnání, i když lze předpokládat, že Slavia by za stavu 1:1 zabrala ještě víc. Baník by však měl šanci na body. Místo toho přišel druhý poločas, gól a pak se vše sesypalo. ...

Loni smolař divize. Pracant a střelec Kašpárek teď myslí na áčko Baníku

Loni smolař divize. Pracant a střelec Kašpárek teď myslí na áčko Baníku

7. 5. 2024 | Ještě před rokem aspiroval kvůli zraněním na post smolaře jara v rodném Přerově. O rok později je nejlepším jarním střelcem béčka Baníku Ostrava a přiznává tajné myšlenky a sny o startu za ligové áčko. Dvaadvacetiletý fotbalový útočník David Kašpárek svůj dvanáctý gól v sezoně na půdě Hranic nepřidal, avšak opět naskočil v základní sestavě a chuť ukázat všem, že na to má, je vidět obrovská.

Autobusák, stavař, trenéři i kruté osudy. Co dělají mistři s Baníkem z roku 2004

Autobusák, stavař, trenéři i kruté osudy. Co dělají mistři s Baníkem z roku 2004

7. 5. 2024 | Dvacet let uplynulo na konci minulého týdne od chvíle, kdy fotbalový Baník Ostrava získal jistotu mistrovského titulu. Gólem Reného Bolfa vyhrála parta trenéra Františka Komňackého 2. května 2004 na Andrově stadionu v Olomouci 1:0 a po více než dvou dekádách Bazaly opět vládly tuzemskému fotbalu. Dosud naposledy. Druhá Sparta ji už nemohla dostihnout. Deník se podíval, jaký byl osud tehdejších šampionů a co dělají dnes. Překvapí vás něco? ...

Ostrava se vrací z Nymburka s prázdnou, napodruhé schytala brutální debakl

Ostrava se vrací z Nymburka s prázdnou, napodruhé schytala brutální debakl

6. 5. 2024 | Basketbalisté NH Ostrava dostali v pondělním 2. semifinále play-off NBL v Nymburce brutálně naloženo a po výprasku 60:112 prohrávají v sérii 0:2 na zápasy. Souboj se nyní přesouvá na palubovku Nové huti, kde se pokračuje ve čtvrtek a v pátek.

Ledecká požene hokejisty za výhrami. Budeme mistry světa! burcuje fanynka

Ledecká požene hokejisty za výhrami. Budeme mistry světa! burcuje fanynka

6. 5. 2024 | /FOTO,VIDEO/ Jako malá holka hokej hrála. A když je nyní za dveřmi domácí mistrovství světa, projevuje se jako horkokrevná fanynka národního mužstva. Trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká plánuje, že v nejbližších dnech navštíví několik zápasů české reprezentace.

Debakly Baníku: Vrbův debut i „šestka“ na severu. Kam se zařadil výbuch z Edenu?

Debakly Baníku: Vrbův debut i „šestka“ na severu. Kam se zařadil výbuch z Edenu?

6. 5. 2024 | Sobotní ostuda fotbalistů Baníku Ostrava z Edenu, kde svěřenci kouče Pavla Hapal inkasovali na úvod nadstavbové skupiny o titul od pražské Slavie výprask 0:5, se zapíše do klubové i ligové historie. Nebyl však nejvyšším. Kolik činí maximální příděl slezského klubu v československé historii i samostatné české lize? A kteří soupeři v minulosti rovněž uštědřili Slezanům pořádný políček? Podívejte se.

Slovensko před MS v Ostravě: řez kádrem, připojí se hvězdy z NHL i trio Ocelářů

Slovensko před MS v Ostravě: řez kádrem, připojí se hvězdy z NHL i trio Ocelářů

6. 5. 2024 | V pátek rozdrtili v Žilině Poláky 6:1, některé hráče to však nezachránilo od toho, aby byli vyřazeni. Slovenská hokejová reprezentace pomalu finišuje se složením kádru pro nadcházející mistrovství světa v Česku, které pro mužstvo Craiga Ramsayho začne v pátek (16.20 hodin) v Ostravě. Dorazí hned osm hráčů, včetně hvězdného útočníka Montrealu Juraje Slafkovského.

Zdroj: https://moravskoslezsky.denik.cz | Další zprávy »
22:16:55 | 08.05.2024

Před zápasem s Boleslaví pivo do skla!

8. 5. 2024 | Redakce - Skvělá zpráva pro všechny fanoušky Baníku. Návštěva sobotního utkání s Mladou Boleslaví (má výkop v 15 hodin) bude zase o něco komfortnější. Poprvé v roce 2024 se bude před utkáním ve Food zóně čepovat pivo do skla!

Řeháček a Míček v nominaci na EURO U17

7. 5. 2024 | Redakce - David Řeháček a Jiří Míček se probojovali do závěrečné nominace české reprezentace pro finálový turnaj mistrovství Evropy v kategorii hráčů do sedmnácti let, který proběhne v květnu na Kypru.

Ladislav Takács: Restart, adrenalin, radost

7. 5. 2024 | Redakce - Dvacet měsíců bez fotbalu, takovým martyriem si musel projít Ladislav Takács. Extrémně složitý proces návratu na hřiště ale v sobotu úspěšně završil v Edenu. Jen pro připomenutí – šestadvacetiletý záložník prodělal osteotomii kolena.

Elitní trenérská konference už ve středu

7. 5. 2024 | Redakce - Elitní trenérská konference určená jak členům Unie českých fotbalových trenérů, tak také zájemcům z řad široké veřejnosti, startuje už ve středu 8. května od 9:00 na Bazalech. A stejně jako loni a předloni bude mít exkluzivní obsah v podobě účasti renomovaných trenérů. Přednášet bude například José Ramón Collado, šéftrenér mládeže FC Sevilla.

Juniorka posedmé v řadě vítězně

4. 5. 2024 | Redakce - Krasojízda třetiligové rezervy trvá. Baník ve 26. kole MSFL v sobotu zvítězil v Hranicích 1:0 a před nedělními zápasy má v čele tabulky už jedenáctibodový náskok.

Zdroj: fcb.cz | Další zprávy »
22:16:57 | 08.05.2024

Vítkovice si pojistily služby útočníka Marka Kaluse

8. 5. 2024 | Novou víceletou smlouvu podepsal ve Vítkovicích útočník Marek Kalus. Ostravský klub si tím pojistil služby svého odchovance i do dalších let. Se startem letní přípravy na novou sezonu se může vítkovický hokejový klub pochlubit podpisem nové víceleté smlouvy s odchovancem a jedním z klíčových forvardů Markem Kalusem. „Máme velikou radost, že můžeme oznámit, že jsme se s Markem

Marek Kalus: Mám velkou radost, že můžu pokračovat doma

8. 5. 2024 | Jedenatřicetiletý Marek Kalus bude i v dalších letech oblékat modro-bílý dres mateřských Vítkovic. Pro ostravského rodáka bylo setrvání v domácím klubu prioritou. Zájem ze strany klubu jej velmi potěšil, chce v jeho barvách dosáhnout úspěchu. Marku, je jasné, že Vítkovicích budeš pokračovat i nadále. S jakými pocity jsi podepsal v mateřském klubu novou víceletou smlouvu? Jsem strašně rád, že zůstávám ...

Jindřich Abdul: Vítkovice? Výzva, na kterou se extrémně těším

7. 5. 2024 | Vsetínský rodák Jindřich Abdul sice část letní přípravy absolvuje individuálně, nicméně na prvním týmovém srazu nechyběl. Produktivní útočník se na své angažmá ve Vítkovicích hodně těší a krom jiného jej velice láká výzva dopomoci ostravskému celku k návratu mezi nejlepší týmy extraligového pole.   Jindro, vítej ve Vítkovicích. S jakými pocity a ambicemi přicházíš do svého nového

A-tým zahájil letní přípravu na sezonu 2024/2025

6. 5. 2024 | Dvacet hráčů širšího kádru se sešlo k úvodu letní přípravy A-týmu HC VÍTKOVICE RIDERA na novou sezonu. Na srazu chyběli hráči, kteří si plní reprezentační povinnosti a zámořští hokejisté. A-týmu HC VÍTKOVICE RIDERA začala desetitýdenní suchá fáze! Ostravané tím odstartovali letní přípravu na novou extraligovou sezonu. Už nově pod vedením trenérského tria David Bruk – Vlastimil

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

6. 5. 2024 | Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar. Vstupenky na skupinovou fázi a VIP vstupenky na zápasy v Ostravě jsou k dispozici v síti Ticketportal. Lístky na play-off a finálový víkend v Praze včetně VIP vstupenek můžete

Zdroj: https://hc-vitkovice.cz | Další zprávy »
22:16:57 | 08.05.2024





Čtvrtek 9.5.2024
Moravskoslezský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes