OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Rozsvícení vánočního stromu - Horní Benešov

Kdy:
Pátek 29.11.2019 od 15:00 hod
Kde:
Mírové náměstí, Horní Benešov
Pořadatel:
Sdílet:

Město Horní Benešov vás srdečně zve v pátek 29. listopadu na Mírové náměstí, kde v 17 hodin proběhne každoroční Rozsvícení vánočního stromu.
Na programu bude běh o vánočního kapra, vyhlášení soutěže "O nejkrásnější vánoční stromeček", který nazdobí děti ze ZŠ, MŠ a školní družiny. V knihovně se bude hodnotit vzhled "Nejkrásnější vánoční ozdoby". Těšit se můžeme také na vystoupení Mateřské školy Horní Benešov, Základní umělecké školy Horní Benešov, pěveckého sboru NIC MOC, orientačních tanců EMIJA orient, z.s. a hudební skupinu MARATON.
Sváteční atmosféru dokreslí společné zapálení prskavek, které jsou plánovány před rozsvícením vánočního stromečku před pátou hodinou.
Připraveni budou stánkaři, u kterých si můžete zakoupit dárečky pro své blízké. V nabídce budou sýry, kožešinky, ponožky, hračky, bižuterie, ale i svetry a pletené zboží. Svůj stánek bude mít připraven také keramický kroužek i výrobci chráněné dílny POLÁRKA. Jedná se o zdobené šátky, kravaty, adventní věnce, košíky a tašky, dekorace na stromeček a různé další zboží s vánoční tématikou.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,685085296631