OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Tábor Alenka v říši divů - Ostravice

Kdy:
Neděle 04.08.2019 až 10.08.2019
Kde:
Horská chata Liptov, Ostravice
Pořadatel:
Sdílet:

Nabízíme Vám již XV. ročník letního tábora v malebné oblasti Beskyd, u obce Ostravice. Zahájení pobytu je v neděli 4.8. 2019 obědem, ukončení pak v sobotu 10.8. 2019 snídaní.
Po celou dobu pobytu bude běžet táborová hra na motivy knihy a filmu ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ.
Když Alenku na zahradní slavnosti požádá o ruku bohatý, ale přihlouplý syn lorda a lady Ascotových, sebere se a uteče pryč. Vydá se za králíkem v saku a s kapesními hodinkami, kterého viděla pospíchat po louce. Bílý králík záhy zmizí do nory, Alenka pocítí zvláštní nutkání následovat ho a ocitne se v kruhové místnosti s celou řadou dveří. Poté, co najde lahvičku s nápisem Vypij mě, jejíž obsah způsobí, že se zmenší, a koláč, na kterém je napsáno Sněz mě, po kterém se zase zvětší, se jí nakonec podaří jedněmi z dveří projít a ocitá se v ohromujícím a fantastickém světě...
Určitě si také dosyta užijeme okolní krásné podhorské přírody, čeká nás spousta zábavných her na louce, hřišti, v klubovně, lanovém centru i v lese, spousta báječných aktivit a napínavých soutěží.
Tábor je vhodný pro samostatné děti školního věku (1-9.tř. ZŠ). Kapacita je omezena na 56 dětí (4 věkově smíšené oddíly).

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



39,627075195312