OstravaDnes.cz
OstravaDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

ŠTĚRKOVNA OPEN MUSIC - Hlučín

Kdy:
Čtvrtek 25.07.2019 od 15:00 hod až 28.07.2019
Kde:
Štěrkovna, Hlučín
Pořadatel:
Sdílet:

Jubilejní 15. ročník hudebního festivalu Štěrkovna Open Music 2019 má vyprodanou třetí vlnu vstupenek. Festival mimořádných projektů dále doplnil program o kapely Čechomor, Traktor a Vypsaná fiXa. Letošní novinkou pro návštěvníky je bezhotovostní platební systém v celém areálu. Hudební svátek se koná 25. - 27. července na břehu hlučínského jezera.
Dalšími lákadly třídenního hlučínského festivalu jsou Chinaski, Arakain & Lucie Bílá, Mig 21, Divokej Bill, ale třeba i kapely Jelen, Stromboli, Rybičky 48, raper Marpo a mnoho dalších. Součástí festivalu bude také speciální scéna pro děti ČEZ CirkulumArt, úschovna a půjčovna kol, a ČPZP herní zóna i pro dospělé.
V současné době se prodávají 3denní vstupenky již ve 4. vlně předprodeje, a to na webu ticketstream.cz, říká za pořadatele festivalu David Moravec.
Novinkou festivalu bude bezhotovostní platba v celém areálu. Cashless systém NFCtron zajistí návštěvníkům jednoduché, rychlé a hlavně pohodlné placení. U vstupních pokladen si návštěvníci na svůj platební čip nabijí jakoukoli částku v hotovosti nebo platební kartou. A s nabitými kreditem budou moci platit za kompletní sortiment v areálu. Průběžnou útratu si návštěvníci zkontrolují online nebo na platebních terminálech. Vrácení nevyužitého kreditu bude bez poplatků, čip bude zálohovaný 30 korunami.
Generálním partnerem festivalu je stavební firma STRAUB s.r.o., hlavním partnerem je Outlet Arena Moravia. Oficiálním pivem festivalu je Radegast. Festival se koná za výrazné podpory Moravskoslezského kraje.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,608957290649